arcoinaustralia.reismee.nl

Hillsong Conference

Heey hallo,

Hier weer even een berichtje van mij, en ja nu idd vanuit Sydney! Het is goed om weer terug te zijn in Sydney. Zeker omdat ik hier nu een aantal mensen ken. Ik ben afgelopen week (5 - 9 juli) naar de Hillsong Conference geweest. Dat was echt SUPER GAAF! Iets om never nooit te vergeten. Geweldig mooie dingen gezien, supergoede en inspirerende sprekers en muziek gehoord en opbouwende workshops. God heeft echt geweldige dingen gedaan afgelopen week; nieuwe ervaringen en vrijheden ontvangen. En natuurlijk heel veel nieuwe gave mensen leren kennen. Echt een zegen om dit mee te mogen maken! Wil iedereen aanraden om als je er de kans voor hebt deze conferentie bij te wonen - echt levensveranderend!

Ook het vinden van een verblijfplaats tijdens de conferentie is op een hele speciale gezegende manier gegaan. God heeft me zo gezegend zodat ik uiteindelijk (op het laatste moment) bij een vriend van een vriend terecht kon. Niet ver van het stadion waar de conferentie plaatsvond en... jawel zonder dat ik er ook maar iets voor hoefde te betalen! Het is helemaal gratis. Die vriend betaald zelfs een groot deel van het eten voor mij en de treintickets naar de conferentie. Echt super! Hij is echt zo goed voor mij - wat een zegen! God is good ay!

Het plan voor de komende weken is om nog zo'n 2 weken in Sydney te blijven. Ik ben nu bezig om een ander onderkomen te zoeken, omdat ik helaas niet veel langer meer kan blijven bij die vriend. Probeer nu via andere broeders en zusters een plek in het noorden van Sydney te vinden. Zij zijn van de C3 Church - Oxford Falls. (Misschien bekend bij sommigen van jullie? - er zit ook een C3 church in Amsterdam). Ik ben ook al een paar keer naar die kerk geweest; een goeie kerk, lijkt een wel wat op Hillsong.

Verder ben ik bezig met een goedkope vliegticket naar Darwin te zoeken. Ik moet begin augustus namelijk in Darwin zijn voor het vrijwilligersproject waarvoor ik me heb ingeschreven. Dit zal 2 weken duren. Daarna wil ik nog heel graag de westkust en Alice Springs zien voordat mn ouders en broer in september in Cairns aankomen. En dan komt het einde van mn reis al weer in zicht :(

Tot zover. Ik heb nog wat foto's/video's van de conferentie toegevoegd, om jullie ook een beetje een indruk te geven.

Groeten Arco

Sea Rina

Wow Super gaaf. Ik ben super trots op je broertje !! En ben heel blij dat je het zo naar je zin hebt.

Piet & Annie

Geweldig goed om te zien (de mooie fotoserie) en te lezen dat je de conferentie zo intens hebt mogen meemaken! Je mag je zeker gezegend weten!!