Laatste dagen!
Hi everybody,
Op de laatste dag voor mijn vertrek terug naar het koude Holland dan toch nog even een laatste verhaal vanuit een warm Sydney, Australie. Het is zo'n twee maanden geleden sinds de laatste blog. En natuurlijk is er veel gebeurt en heb ik weer het een en ander mee gemaakt. Maar de hoofdmoot van mijn belevenissen heeft te doen met het werk wat ik de afgelopen twee maanden heb gedaan.
Ik ben via via terecht gekomen bij een Australische family in huis. Ze wonen in een van de noordelijke subburbs van Sydney, slechts een 20 min lopen van het strand! Echt een prachtige omgeving om te wonen en ook een geweldige family. Supergaaf om ook het echte Australische leven nog even van zo dichtbij te ervaren. Zij hebben mij ook geholpen met het werk. De afgelopen tijd ben namelijk min of meer eigen baas geweest, of ze noemen het ook wel zzp'er (thanks mum
Tot de afgelopen week heb ik dit werk gedaan. Deze week heb ik de laatste dingen geregeld, genoten, souvenirs gekocht, genoten, afscheid van mn vrienden hier genomen, genoten, oud & nieuw gevierd @ de Harbour Bridge ( zie foto's)... oh en genoten!
Ook kerst was erg bijzonder om dat in de Australische zomer te vieren. Eerlijk gezegd had ik toch niet echt een 'kerstgevoel'; bepaalde ingredienten misten toch: kou, sneeuw, family. Anyway toch weer een bijzondere ervaring. Ik ben met de family hier naar het strand geweest waar we samen met een groep andere mensen een barbie (BBQ) hadden. Erg leuk!
Ja en nu, zullen velen zich afvragen. Wat nu als ik terug ben in Nederland. Wel ik heb wat ideenen en plannen, maar eerst maar even lekker uitrusten van de vliegreis en wennen aan het siberische klimaat en lekker wat tijd met family en vrienden door brengen dacht ik maar!
Tot gauw! All the best!
Arco
Heeeey.... we zien met verlangen naar jouw thuiskomst uit! We zullen zaterdag a.s. met een dikke, warme winterjas voor jou op Schiphol zijn. See you zoen!
Hoi Arco,
Leuk om zo last minute nog wat impressies van je avontuur te krijgen. Wens je een goed afscheid toe (ben je al mee bezig las ik) en een veilige reis en aankomst in uiteindelijk Hardegarijp. Ik hoop dat je de Nederlandse taal weer snel eigen bent, want met family laat je zien dat je erg verengelst ben (is bedoeld als grapje niet als kritiek).
Tot ziens in de gemeente tzt. Niet te geloven dat het jaar nu al voorbij is!
Hartelijke groet, Marian