De afgelopen week in Melbourne
Heey hallo lezers van mijn weblog,
Alweer een week ofzo voorbij, dus ik dacht dat het wel weer eens tijd werd even kort iets van me te laten horen. Eigenlijk is er niet zoveel gebeurt de afgelopen tijd. Al ben ik wel verhuist naar een ander hostel. Ik zat eerst in een hostel een stukje buiten de stad in het noorden, maar nu zit ik echt midden in de stad (vooral om wat op de kosten van OV te besparen). Het is een wat goedkoper hostel met gratis ontbijt, maar ikdeel dan wel met 5 anderende kamer. Dat is dus wel even anders t.o.v. een 2-pers. kamer in het vorige hostel.Gevolg is dat het privacy niveau in dit hostel gewooneen stuk lager ligt. Maar voordeel is wel dat je wat makkelijker en sneller contact maakt met anderen.
Verderben ik een paar keer naar het strand geweest en heb wat rondgelopen in en rond de staden in de parken gelezen en gerelaxt (dus eenmooi bruin kleurtje begin nu zo langzamerhand te komen!) Toch begin ik me wel wat te vervelen soms. Maar ik moet in ieder geval nog wachten tot 25 februari, want dan kan ik beginnen metwerken: ik ga als schoonmaker bijevenementen aan de slag. Het is een baantje voor 2 maanden, tot eind april. Dus dan heb ik mooi wat geld verdient voor de rest van m'n reis.Daarom ben ik nu ook bezig om een woonruimte voor die periode te vinden, zodat ik niettelkens inhostels hoef te blijven. Misschien ga ik wel weer terug naar die vrouw waar ik eenpaarweken geleden ook verbleef. Maar ik gaeerst even proberen iets anders te vinden. Duswens me daar maar succes mee!
Verderheb ikweer een aantalfoto's van de laatste weken toegevoegd.So enjoy! En jullie nog veel succes metdewinterin Nederland. Ik hoordedat het nog steeds koud is en dat het nog veel heeft gesneeuwd de afgelopen weken. Ik hoop voor jullie dat de lente snel magbeginnen of dat in ieder geval het weer eens wat warmer wordt. Veel succes en tot de volgende blog.
Groeten Arco
Hoi, hoi!!!
Gefeliciteerd met je job!! Suc-6 met het vinden van een kamer. Idd nog koud hier; we zijn jaloers op het mooie zomerweer dat jij daar hebt.
groetjes en liefs P&A
'k Vind het leuk om je verhalen te lezen en heb ook net alle foto's gezien. Hartstikke leuk. Ik denk veel aan je en droom zelfs over je... je was ergens in de bossen... verder weet ik het niet meer.
De groetjes en ik hoop dat we gauw weer wat van je mogen horen of misschien es een kaartje?
Wat leuk om te lezen wat je allemaal aan de andere kant van de wereld doet! Mooie kamer, daar bof je zeker mee. Ik hoop dat je snel een andere baan kunt vinden. Veel plezier daar verder!
Groetjes, Erika
Hoi Arco,
je lijkt al behoorlijk in geburgerd en je draai te vinden daar. Fijn dat je goede contacten hebt, lastig om dat straks weer los te laten en door te gaan.
hoop dat het werk je bevalt!
groetjes Josefien