Afscheid van Melbourne
Heey hallo iedereen!
Even een kort berichtje van mij. Ik heb niet zo heel veel tijd namelijk. Maar afgelopen week ben ik naar de conferentie van Planetshakers City Church geweest. En dit was geweldig! Echt super gaaf! Als je nog eens in Melbourne komt , raad ik je absoluut aan eens naar Planetshakers te gaan!Heb ook een paar foto's genomen welke in het nieuwe album staan.
Verder ga ik woensdagochtend vroeg vertrekken uit Melbourne. Ik heb een 3-daagse busreis geboekt die mij via de Great Ocean Road en Grampians Nat. Park. naar Adelaide brengt. Daar zal ik vervolgens 1 nacht blijven waarna ik naar Mildura ga, waar ik hoop wat fruitplukwerk te gaan doen voor een aantal weken. Het is aan de ene kant jammer dat ik Melbourne na ga verlaten, omdat ik hier zoveel leuke mensen heb ontmoet; vrienden heb gemaakt. Maar aan de andere kant heb ik ook zin om verder te gaan en meer van het land te zien. Bovendien begint het weer nu ook wat om te slaan in Melbourne - Het is de afgelopen dagen aanzienlijk koeler geworden (nog net 20 graden) met een vrij koude wind waardoor de gevoelstemperatuur nog wat lager ligt. Dus al met al is het tijd voor mij om te gaan; ik ben tenslotte nu al bijna 3 maanden in Melbourne!
De volgende blog zal denk ik wel een tijdje kunnen duren, i.v.m. het reizen enzo. En zal sowieso vanaf een andere plek zijn. Zo gauw ik kan zal ik weer iets van me laten horen.
De groeten en succes met alles waar je mee bezig bent!
Arco