Great Ocean Road, Grampians, Adelaide en Mildura
Hallo,
Hoe is het daar in Nederland? Ik begreep dat het weer iig weer beter begin te worden. Gelukkig maar, dan kunnen jullie eindelijk genieten van de lente!
Met mij is alles goed hierzo. Ik zit nu in Mildura, een klein stadje zo'n 400 km ten oosten van Adelaide. Op zich is hier niet zoveel te zien en te beleven als in een grote stad als Melbourne. Daarom is het wel even omschakelen. Maar ik ben hier eigenlijk ook niet gekomen om de stad opzich, maar natuurlijk om te werken - fruitplukken. Helaas moet ik daar nog even op wachten. De eigenaars van het hostel waar ik verblijf, regelen ook het werk. Volgens hun zou ik in de komende dagen kunnen beginnen met werken. Dus daar moet ik dan maar op blijven hopen. In de tussentijd breng ik mijn dagen hier al lezende door en wat van de omgeving en stad bekijken - al stelt dat dus niet zoveel voor. Ben afgelopen zondag naar een Baptist Church vlakbij het hostel geweest. Dat was wel weer even iets anders dan de Planetshakers; het is een vrij traditionele kerk en een kleine gemeente. Niettemin had de pastor een goede preek en zijn de mensen erg aardig.
Maar waarom ik eigenlijk schrijf is om wat te vertellen over de reis van Melbourne naar Adelaide en daarna naar Mildura. Dit was in een woord een fantastische reis. En ik denk dat de foto's al voor een groot deel voor zich spreken. Ik heb geweldig mooie dingen gezien! De eerste dag gingen we met een groep van 14 personen (meest backpackers) de Great Ocean Road bekijken. Waarbij het hoogtepunt wel de beroemde Twelve Apostles bij zonsondergang was. De tweede dag zijn we naar Nat. Park The Grampians gereden; ook weer fantastische vergezichten. Hier hebben we ook een gave wandeltocht door de bossen en over de rotsen en canyons gemaakt. En 's avonds een echte Aussie BBQ (voor het eerst kangaroo gegeten! - smaak een beetje naar lever) Ook heb ik in een wildlifepark een baby-wallabie en een slang vastgehouden en kangaroos, wallabies en koala's mogen voeren! Erg leuke ervaring! Dag drie zijn we nog naar een aantal uitkijkpunten en rotsformaties in de Grampians geweest, waarna we op een grotere bus zijn gezet naar Adelaide. Daar kwamen we rond 19:30 aan. Ingecheckt in het hostel en samen met een paar anderen van de groep ergens gegeten. De volgende dag ging mijn bus naar Mildura om 11:00 uur. Dus voor die tijd nog even een paar uurtjes het centrum van Adelaide bekeken en snel wat foto's gemaakt voor het album :) 's avonds in Mildura aangekomen en opgepikt door de mensen van het hostel.
Tot zover een korte versie van mijn belevenisen tijdens de reis naar Mildura. En zoals gezegd, spreken de foto's denk ik voorzich.
Ik hoop dat ik gauw werk krijg hier en wat geld kan verdienen voor de rest van mijn reis. Schijnt dat sommige baantjes nogal slecht betalen.
Veel succes iedereen met waar jullie allemaal me bezig zijn: werk/school en andere activiteiten .
Groeten Arco
Wow, Ik wou dat ik er bij was ! Ben heel blij voor je dat je dit allemaal hebt mogen zien en doen
Liefs
Je zus
Jaja, mooie romantische vergezichten! Super. Ga je ook nog met crocs op de foto?
Groeten,
Peter